Wykonanie
Zapowiada się kolejny energiczny dzień, a tym samym zaczynam go od pożywnego śniadania. Moja miseczka wypełniła się dziś
kaszą manną gotowaną na
napoju migdałowym. Jako dodatek zastosowałam zmiksowane
kiwi.

Składniki:1,5 szklanki
napoju migdałowego5 łyżek
kaszy manny1
kiwi1,5 łyżki
mioduPrzygotowanie:
Napój migdałowy wlałam do małego garnka, by się zagotował. W międzyczasie zblendowałam jedno
kiwi wraz z 0,5 łyżki
miodu na gładką masę. Gdy
napój migdałowy zaczął się gotować, dodałam do niego
kaszę manną i energicznie mieszałam, by nie powstały grudki. Dodałam jeszcze łyżkę
miodu, po czym gotowałam jeszcze około 1 minuty.
Kaszka gotowa, wystarczy przelać ją do miski i polać musem z
kiwi.