ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegorenety szare 4 sztukżurawina smażona 0,5 szklanekWykonanie:Umyć jabłka, wydrążyć gniazda nasienne tak, by nie przebić jabłek na wylot. Nałożyć do środka po łyżeczce konfitury. Jabłka zawinąć w folie aluminiową i wstawić na 20 minut do piekarnika nagrzanego do 180 stopni. Podawać jako dodatek do mięsa.Uwagi:Żurawinę smażona można zastąpić smażonymi borówkami lub smażoną jarzębiną.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!InneKuchnia PolskaPotrawy z MięsaSurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: