Wykonanie
            Lekkie, orzeźwiające ciasto z masą 
brzoskwiniową. Łatwo je przygotować i znika w mgnieniu oka. Polecam jako letni deser.

Składniki:około 20 okrągłych 
biszkoptów,2 puszki 
brzoskwiń,2 
śmietany kremówki,
żelatyna lub agarOdkładamy 4 połówki 
brzoskwiń, pozostałe miksujemy i do powstałej masy dodajemy rozpuszczoną 
żelatynę (około 3 łyżki). Prostokątną blaszkę wykładamy pergaminem i kładziemy 
biszkopty, by szczelnie wypełnić spód. Gdy masa zacznie tężeć wylewamy ją na 
biszkopty i schładzamy przez 30 minut. Następnie ubijamy 
śmietanę i dodajemy do niej pokrojone w kostkę 
brzoskwinie (pozostawione połówki). Ponownie schładzamy przez 30 minut.SMACZNEGO!
