Wykonanie



Lubię
wafle ryżowe. Często zastępują mi
pieczywo. Są chrupiące i można je zabrać wszędzie. W sklepach coraz częściej wpadam na te z polewą
czekoladą. A, jako czekoholiczka często je kupuję.Za tanie nie są... Dlatego można zrobić w domu własną wersję!W dodatku sami wybierzemy ulubioną
czekoladę i ewentualnie coś jeszcze dorzucimy.Wykonanie zajmie parę chwil, a później w zależności od
czekolady czekamy aż stwardnieje i zajadamy.
wafle ryżoweczekolada < u mnie duża kostka na każdego
wafla >wiórki lub inne dodatki
Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli
wodnej. Ja
daję dodatkową kostkę
czekolady, bo zostaje na ściankach naczynia.
Wafle smarujemy
czekoladą i ewentualnie posypujemy dodatkami.Odstawimy do stwardnienia
czekolady.Smacznego