ßßß

Idealny sposób na podanie mięsa. Wygląda ciekawie i smakuje pysznie.U mnie z czerwoną soczewicą i duszonym na maśle i czosnku jarmużem.W wirtualnej kuchni zPanna Malwinna http://filozofiasmaku. blogspot.com/Mirabelka http://mirabelkowy.blogspot. comMops http://wlodarczyki.net/ mopswkuchni/Marta http://codzienne-gotowanie. blogspot.com/Pela http://mojakuchnianadiecie. blogspot.com/Shinju http://kuchenne-wedrowki. blogspot.com/
5 pieczarek100g mięsa mielonegoSól/pieprz/czosnek/papryka1 łyżeczka oliwyPieczarki obrać i umyć. Nóżki zetrzeć na tarce i wymieszać z mięsem mielonym odpowiednio doprawionym. Mięso podzielić na 5 części i nadziać pieczarki. Posmarować oliwą.Piec 30min w 170stopniach.