Wykonanie
Idealny sposób na podanie
mięsa. Wygląda ciekawie i smakuje pysznie.U mnie z
czerwoną soczewicą i duszonym na
maśle i
czosnku jarmużem.W wirtualnej kuchni zPanna Malwinna http://filozofiasmaku. blogspot.com/Mirabelka http://mirabelkowy.blogspot. comMops http://wlodarczyki.net/ mopswkuchni/
Marta http://codzienne-gotowanie. blogspot.com/Pela http://mojakuchnianadiecie. blogspot.com/Shinju http://kuchenne-wedrowki. blogspot.com/
5
pieczarek100g
mięsa mielonegoSól/pieprz/czosnek/papryka1 łyżeczka
oliwyPieczarki obrać i umyć. Nóżki zetrzeć na tarce i wymieszać z
mięsem mielonym odpowiednio doprawionym.
Mięso podzielić na 5 części i nadziać
pieczarki. Posmarować
oliwą.Piec 30min w 170stopniach.