Wykonanie
uwielbiam
słodyczezwłaszcza te domowej robotypozamykane w szklanych słoiczkachwyjadane łyżeczkąDziś w końcu publikuje przepis na domowy krem kinder bueonoprzepis cytuje za tym blogiem :100 g
orzechów laskowychpół szklanki
mleka1,5 szklanki
odtłuszczonego mleka w proszkukostka dobrego, niesolonego
masła3 łyżki wielokwiatowego
mioduW rondelku rozpuszczamy
masło,
Orzechy rozbijamy tłuczkiem do
mięsa(ja miałam mielone)Zalewamy ciepłym
masłem,miksujemy na wolnych obrotach na gładką masęDodajemy
miód i świeże
mleko.Następnie powoli wsypujemy
mleko w proszku,ciągle mieszając.Kiedy całość się połączy wlewamy do słoiczków i schładzamy!



***Nowa topografia ciałaspycha mnie czasem na nizinne depresje-jednakże znalazłam także przyjemniejsze widoczkiwłasny archipelag słońca...Żadne kęs nie smakuje już nadszarpanym sumieniemchoć nie obywa się jeszcze czasem bez analizy ud w przedpokojowym lustrzemoje oczy mówią "grubsze"tylko czy znaczy to że brzydsze???