Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Rosół na
cielęcinieTort z
truskawkami i
śmietaną »Jakiś czas temu dostałam do przetestowania od mykitchen.pl Formę
serce w którym się piecze ciasta i robi serniki na zimno.

"Forma do pieczenia ciasta w kształcie
serca. Przygotowane ciasto należy włożyć do formy i piec w niej. Po upieczeniu w prosty sposób można rozłożyć blachę i wyjąć z niej ciasto. Forma nadaje się również do przygotowania sernika na zimno lub innych ciast. Forma posiada powłokę antyadhezyjną o wysokiej odporności na ścieranie co sprawia, że ciasto nie przywiera.Blachę można używać w piekarniku elektrycznym, gazowym lub z termoobiegiem. "Mycie w zmywarce: tak.Wymiary: 21x22x8 cm.Materiał: metal.Gwarancja: 3 lata.Oceniam sklep i formę na w skali 1-6 na 6 +Bardzo mi się podoba że forma jest dwuczęściowa można po upieczeniu wyjąć ciasto i zostawić na blaszce .

A najbardziej mi się podoba to, że spód jest lekko zaokrąglony w górę to znaczy ze nie wykipi nam ciasto podczas pieczenia albo gotowania sernika .

Zobaczcie jak wygląda ciasto przygotowane właśnie w tej formie
serce . Jest idealne wręcz doskonałe .


piątek, 07 marca 2014, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter