Wykonanie
Sylwester i po Sylwestrze a w tym Nowym Roku 2012życzę Wszystkim czytelnikom nowych pomysłów kulinarnych, uśmiechu w każdym dniu,miłości i szacunku, i tego o czym sami marzycie.Oby ten Nowy Rok spełnił Wasze wszystkie oczekiwania i marzenia!Dziękuję Wszystkim za odwiedziny mojego blogua także za pozostawienie śladu.Z pozdrowieniamiMałgosia

Przepisu RafałaSkładniki: na 1
orzech kokosowy100 ml
MalibuOrzech kokosowy25 ml
mleka kokosowego z puszki25 ml
mleka kokosowego z
orzecha kokosu50 ml
mleka 3,2%rozbity
lódPrzygotowanie:Z
orzecha kokosowego odmierzyć 25 ml soku i wlać do szejkera,dodać wszystkie pozostałe składniki i dobrze wymieszać.Ściąć 1/3
orzecha kokosowego od góry( jak na zdjęciu- nie trzeba go wydrążać z miąższu ) i przelać do niego zawartość szejkera.Wasze zdrowie!Dodaję do akcji: