Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
lód 3 kostek
wódka wyborowa 40 mililitrów
wermut wytrawny 10 gramówangostura 0 . 2 łyżek deserowych
skórka z cytryny według uznania
cebulka koktajlowa 1 sztukWykonanie:Kostki
lodu wrzucić do dzbanka koktajlowego. Dolać
wódkę,
wermut, wkropić angosturę, wymieszać łyżką koktajlową. Podawać w kieliszku z
cebulką i
skórką cytryny, udekorować słomką lub pałeczką koktajlową.
AlkoholeDrinki (z
Wódką)KoktajleDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: