ßßß Cookit - przepis na Martini dry

Martini dry

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Martini dry
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
gin według uznania
wermut wytrawny według uznania
skórka z cytryny 1 sztuk
Wykonanie:
Składniki wymieszać z lodem w kubku mikserskim i odcedzić do kieliszka koktajlowego. Przybrać skręconą spiralnie skórką cytrynową.
Uwagi:
gin - 3/4 części, wytrawny wermut - 1/4 część
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Alkohole
Drinki (z Wódką)
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/3790/Martini-dry