Wykonanie
« Powrót  
Martini dry
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
gin według uznania
wermut wytrawny według uznania
skórka z cytryny 1 sztukWykonanie:Składniki wymieszać z
lodem w kubku mikserskim i odcedzić do kieliszka koktajlowego. Przybrać skręconą spiralnie
skórką cytrynową.Uwagi:
gin - 3/4 części,
wytrawny wermut - 1/4 częśćAutor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!
AlkoholeDrinki (z
Wódką)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: