Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
gin 50 mililitrówangostura 6 kropleWykonanie:Do kieliszka wlać kilka kropli angostury, zakołysać nim, aby angostura pokryła ścianki kieliszka, wylac nadmiar, dodać zmrożony
gin, który zabarwi się na bladoróżowy kolor.Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!
AlkoholeDrinki (z
Wódką)KoktajleDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: