ßßß
            
        
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość CzegoSchłodzony sok pomidorowy 250 mililitrówSrebna tequila 45 mililitrówsos worcestershire 1 łyżek deserowychtabasco według uznaniasok z cytryny 1/2 sztuksól selerowa według uznaniasól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Do dużego dzbanka wlać schłodzony sok pomidorowy, a następnie tequilę, cały czas mieszając. Dodać sos worcestershire i dobrze zamieszać. Dodać kilka kropli tabasco i sok z cytryny. Spróbować i przyprawić do smaku solą selerową i zwykłą oraz pieprzem. Podawać w wysokiej smukłej szklance napełnionej kostkami lodu, z łodygą selera do mieszania.Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!AlkoholeKoktajleKuchnia MeksykańskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: