ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegogin 20 mililitrówwermut wytrawny 15 mililitrówWermut czerwony słodki 15 mililitrówsok jabłkowy 20 mililitrówangostura 50 mililitrówmaraschino 100 mililitrówWykonanie:Do wypełnionego do połowy tłuczonym lodem dzbanka wlać gin, wytrawny i słodki wermut i sok jabłkowy. Mieszać do oszronienia naczynia. Angosturę i likier wlać na dno kieliszka koktajlowego, dodać kruszony lód i uzupełnić cedzonym przez sitko koktajlem.Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!AlkoholeDrinki (z Wódką)KoktajleKuchnia AngielskaKuchnia WłoskaWinaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: