Wykonanie
« Powrót  Opis:Angostura - gorzka
wódkaMaraschino - bezbarwny
likier z
wiśniDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
gin 20 mililitrów
wermut wytrawny 15 mililitrów
Wermut czerwony słodki 15 mililitrów
sok jabłkowy 20 mililitrówangostura 50 mililitrów
maraschino 100 mililitrówWykonanie:Do wypełnionego do połowy tłuczonym
lodem dzbanka wlać
gin, wytrawny i
słodki wermut i
sok jabłkowy. Mieszać do oszronienia naczynia. Angosturę i
likier wlać na dno kieliszka koktajlowego, dodać kruszony
lód i uzupełnić cedzonym przez sitko koktajlem.Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!
AlkoholeDrinki (z
Wódką)KoktajleKuchnia AngielskaKuchnia Włoska
WinaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: