ßßß Cookit - przepis na Wilga Hill Boomerang

Wilga Hill Boomerang

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Opis:
Angostura - gorzka wódka
Maraschino - bezbarwny likier z wiśni
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 3
Składnik
Logo Ilość Czego
gin 20 mililitrów
wermut wytrawny 15 mililitrów
Wermut czerwony słodki 15 mililitrów
sok jabłkowy 20 mililitrów
angostura 50 mililitrów
maraschino 100 mililitrów
Wykonanie:
Do wypełnionego do połowy tłuczonym lodem dzbanka wlać gin, wytrawny i słodki wermut i sok jabłkowy. Mieszać do oszronienia naczynia. Angosturę i likier wlać na dno kieliszka koktajlowego, dodać kruszony lód i uzupełnić cedzonym przez sitko koktajlem.
Autor: Floress
Zobacz inne przepisy użykownika!
Alkohole
Drinki (z Wódką)
Koktajle
Kuchnia Angielska
Kuchnia Włoska
Wina
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/6285/Wilga-Hill-Boomerang