Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 3 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czego
sok cytrynowy 20 mililitrów
syrop cukrowy 10 mililitrówangostura według uznania
wiśnie koktajlowe 1 sztuk
Whisky 40 mililitrów
cytrna w plasterkach 0.5 sztukWykonanie:Składniki zmiksować z
lodem w shakerze i odcedzić do małego kieliszka do
wina. Przybrać wisienka,połówką plasterka
pomarańczy lub
cytryny.Uwagi:
syrop cukrowy - 10ml lub pół łyżeczki
surowego białka, Angostura - 10 kropli, pół plasterka
pomarańczy lub
cytryny,Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!
AlkoholeDrinki (z
Whisky)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: