ßßß Cookit - przepis na Whiskey sour

Whiskey sour

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 3 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 4
Składnik
Logo Ilość Czego
sok cytrynowy 20 mililitrów
syrop cukrowy 10 mililitrów
angostura według uznania
wiśnie koktajlowe 1 sztuk
Whisky 40 mililitrów
cytrna w plasterkach 0.5 sztuk
Wykonanie:
Składniki zmiksować z lodem w shakerze i odcedzić do małego kieliszka do wina. Przybrać wisienka,połówką plasterka pomarańczy lub cytryny.
Uwagi:
syrop cukrowy - 10ml lub pół łyżeczki surowego białka, Angostura - 10 kropli, pół plasterka pomarańczy lub cytryny,
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Alkohole
Drinki (z Whisky)
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/3818/Whiskey-sour