Wykonanie
Chyba nie muszÄ pisaÄ, ze te koreczki znikĹy jako pierwsze ze stoĹu. Ĺwietne poĹÄ
czenie pikantnego chorizo ze sĹonÄ
fetÄ
i oliwkÄ
lub
warzywkiem konserwowym. Co kto lubi :) Inspiracja z Tej strony.Â

SkĹadniki : ( iloĹci dowolne )chorizo pokrojone w plasterki
feta w kostce
oliwki,
cebulka w occie ale moĹźe byÄ takĹźe ogĂłrek konserwowy,
pieczarki w occie lub inne na co tylko mamy ochotÄwykaĹaczkiNa plasterki chorizo ukĹadamy fetÄ pokrojonÄ
w kostkÄ, od gĂłry wbijamy wykaĹaczkÄ. Tak jest najproĹciej,
ser nam siÄ nie rozwali. NastÄpnie na gĂłrÄ nabijamy cebulkÄ w occie, oliwkÄ itp.Smacznego :)