Papryka czerwona surowa

nazwa

Wartości odżywcze

Porcja: 119g Kalorie: 37 kcl

Błonnik pokarmowy2,5   g

z alkoholu0 kcal

Gęstość7,497E-05 g

Objętość189 g/m3

Food folate5,5E-05   μg

Tłuszcze jednonienasycone0,0036   μg

Tłuszcze wielonienasycone0,083   μg

Tłuszcz0,357   g

Tłuszcze nasycone0,032   μg

Węglowodany7,2   g

Total Folate5,5E-05   μg

Sacharoza0   g

Skrobia0   g

Glukoza2,3   g

Maltoza0   g

Fruktoza2,7   g

Galaktoza0   g

Cukier5   g

Białko1,2   g

Tryptofan0,014   g

Treonina0,048   g

Izoleucyna0,025   g

Leucine0,043   g

Lysine0,043   g

Metionina0,0071   g

Cystyna0,023   g

Fenyloalanina0,06   g

Tyrosine0,011   g

Walina0,037   g

Arginina0,043   g

Histydyna0,02   g

Alanina0,031   g

Kwas asparaginowy0,338   g

Kwas glutaminowy0,251   g

Glicyna0,033   g

Prolina0,029   g

Seryna0,06   g

A0,000187   μg

B16,4E-05   mg

C0,152   mg

B60,000346   mg

E0,0019   mg

Beta-Tocopherol6E-05 μg

Gamma-tocopherol0,000167 μg

Delta-tocopherol1,2E-05 μg

B30,0012   mg

B120   μg

B20,000101   mg

B50,000377   μg

B90   μg

K5,8E-06   μg

Retinol0   μg

Beta Kryptoksantyna0,000583   μg

Likopen0   μg

Luteina + Zeaksantyna6,1E-05   μg

A(IU)3726   IU

Bete-karoten0,0019 μg

Alfa-karoten2,4E-05 μg

Omega-30,03 mg

Omega-60,054 mg

Fosfor0,031   mg

Magnez0,014   mg

Potas0,251   mg

Sód0,0048   μg

Wapń0,0083   mg

Żelazo0,000512   mg

Cynk0,000298   mg

Mangan0,000133   μg

Miedź2E-05   μg

Selen1,2E-07   μg

Cholesterol0   μg

%0   %

Objętość(ml)0   ml

Masa(g)0   g