Papryka czerwona ostra

nazwa

Wartości odżywcze

Porcja: 14g Kalorie: 4,1 kcl

Błonnik pokarmowy0,392   g

z cukrów3,2 kcal

z białek0,31 kcal

z alkoholu0 kcal

Gęstość5,32E-06 g

Objętość37 g/m3

Food folate3,8E-06   μg

Tłuszcze jednonienasycone0,0041   μg

Tłuszcze wielonienasycone0,016   μg

Tłuszcz0,052   g

Tłuszcze nasycone0,013   μg

Węglowodany0,91   g

Total Folate3,8E-06   μg

Cukier0,577   g

Białko0,127   g

Tryptofan0,0024   g

Treonina0,0069   g

Izoleucyna0,0062   g

Leucine0,0099   g

Lysine0,0085   g

Metionina0,0024   g

Cystyna0,0035   g

Fenyloalanina0,0059   g

Tyrosine0,0041   g

Walina0,008   g

Arginina0,009   g

Histydyna0,0038   g

Alanina0,0078   g

Kwas asparaginowy0,027   g

Kwas glutaminowy0,025   g

Glicyna0,0071   g

Prolina0,0083   g

Seryna0,0076   g

A7,6E-06   μg

B15,6E-06   mg

C0,017   mg

B65,9E-05   mg

E0,000501   mg

B30,000179   mg

B120   μg

B29,8E-06   mg

B54,4E-05   μg

B90   μg

K2,6E-06   μg

Retinol0   μg

Beta Kryptoksantyna1,5E-05   μg

Likopen0   μg

Luteina + Zeaksantyna0,000121   μg

A(IU)151   IU

Bete-karoten7,9E-05 μg

Alfa-karoten9,4E-06 μg

Omega-30,007 mg

Omega-60,0087 mg

Fosfor0,0036   mg

Magnez0,0021   mg

Potas0,035   mg

Sód0,00042   μg

Wapń0,0017   mg

Żelazo3,5E-05   mg

Cynk2E-05   mg

Mangan1,4E-05   μg

Miedź6,4E-06   μg

Selen5,6E-08   μg

Cholesterol0   μg

%0   %

Objętość(ml)0   ml

Masa(g)0   g

Procent masy0   %