Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
kapusta biała 500 gramów
marchewka 2 sztuk
koperek 1 łyżek deserowych
majonez 2 łyżek stołowych
jogurt natyralny 2 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Oczyszczoną
kapustę poszatkować. Oczyszczone
marchewki zetrzeć na tarce o dużych oczkach.Wymieszać
majonez z
jogurtem.Połączyć
marchewkę z
kapustą oraz posiekanym
koperkiem. Doprawić do smaku
pieprzem oraz
solą, polać sosem i wymieszać.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Kuchnia PolskaSurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: