ßßß Cookit - przepis na Bistecca alla fiorentina stek wołowy

Bistecca alla fiorentina stek wołowy

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
czosnek według uznania
sól morska gruba według uznania
pieprz według uznania
oliwa extra vergie według uznania
rozmaryn - gałązki według uznania
stek wołowy w kształcie liteey T 1 sztuk
Wykonanie:
Umyty, osuszony stek wołowy w kształcie litery T upiec na grillu z gałązką rozmarynu. Ułożyć na płaskim półmisku, polać oliwą, posypać pieprzem i grubą solą morską. Półmisek udekorować gałązkami rozmarynu i ząbkami czosnku.
Uwagi:
Stek musi być krwisty.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Włoska
Potrawy z Mięsa
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/9603/Bistecca-alla-fiorentina-stek-wolowy