Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
bułka długa 1 sztuk
pomidory 500 gramów
czosnek 1 ząbki
oliwa według uznania
bazylia według uznania
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Sparzone
pomidory obrać ze skórki i pokroić w kostkę.
Bułkę pokroić, a kromki podpiec w piekarniku. Podpieczone kromki natrzeć przekrojonym ząbkiem
czosnku i skropić
oliwą. Na kromkach rozłożyć pokrojone w kostkę
pomidory. Oprószyć
solą,
pieprzem oraz
bazylią.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kanapki weg.Kuchnia WłoskaZapiekanki i PizzeKomentarze:Autor: EdytaData: 2010-12-25Bardzo dobre :) PychaAutor: EdytaData: 2010-12-25Bardzo dobre, takie chrupiące ;)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: