Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
maliny 250 gramów
cukier puder 100 gramów
sok z cytryny 0,5 sztuk
śmietana kremowa 1 szklanek
mleko 2 łyżek stołowychWykonanie:Oczyszczonych kilka
malin odłożyć do dekoracji, a resztę przetrzeć przez sito. Dodać
mleko,
cukier i
sok z cytryny. Schłodzoną
śmietanę ubić na sztywno i podzielić na 2 porcje. Do jednej porcji dodać
owoce i delikatnie wymieszać. Pucharki napełnić na przemian
śmietaną i musem. Włożyć do lodówki na 30 minut. Przed podaniem udekorować
malinami.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: