ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegobita śmietana castello 2 sztukmleko 300 mililitrówgruszki 2 sztukciastka Ital d\'Oro według uznaniaWykonanie:Gruszki umyć i usunąć gniazda nasienne, zetrzeć na tarce o grubych oczkach, odcisnąć sok.Do wysokiego naczynia wlać schłodzone mleko i ubić bitą śmietanę, a kruche ciasteczka pokruszyć na małe kawałki. wymieszać bitą śmietanę z utartymi gruszkami i okruchami ciastek, przełożyć masę do pucharków. Wstawić na 1h do lodówki i przed podaniem posypać kawałkami ciastek.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia WłoskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: