ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegokurczak 1 kilogramówsól według uznaniapieprz według uznaniamleko 1 litrówziele angielskie według uznaniaczosnek 1 ząbkioliwa według uznaniaWykonanie:Kurczaka umyć, podzielić na polówki lub ćwiartki, zalać mlekiem.Gotować pod przykryciem na małym ogniu około 30 minut. Dodać rozgnieciony czosnek, sól ziele angielskie i dwie łyżki oliwy.Gotować jeszcze przez pół godziny.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: