Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
gruszki 3 sztuk
cukier 1 szklanek
lody śmietankowe według uznania
bita śmietana według uznania
woda według uznaniaWykonanie:
Gruszki obieramy ze skorki przekrawamy na pól i i wydrążamy środek. Dajemy na patelnie zalewamy
woda i dodajemy
cukier, smazymy aż
cukier się ładnie skartelizuje. Przekładamy na talerz i podajemy na gorąco z
lodami i
bitą śmietaną.Autor: karotkaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: