Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
arbuz 0,5 sztuk
melon 1 sztuk
ser feta 200 gramów
mięta, pęczek 1 sztukWykonanie:
Arbuza i
melona przeciąć na połówki. Z
owoców i
sera wydrążyć kulki. Opłukane listki
mięty wymieszać z pozostałymi składnikami. Podawać schłodzone.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiKomentarze:Autor: IzzzData: 2009-04-20Świetnie smakuje szczególnie latemDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: