Wykonanie
« Powrót  
Twrożek ziołowyDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
twaróg 200 gramów
śmietana według uznania
szczypiorek 1 pęczek
pietruszka 1 pęczek
koperek 1 pęczek
kolendra według uznania
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Twaróg rozdrobnić. Dodać
śmietany.
Zioła posiekać. Dodać do
twarogu. Doprawić
solą i
pieprzem.Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!Sosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: