Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
filet ze śledzia 4 sztuk
majonez 4 łyżek stołowych
cebula 2 sztuk
ogórek kiszony 1 sztuk
jajko na twardo 4 sztuk
groszek konserwowy 3 łyżek stołowych
natka pietruszki 1 łyżek stołowychWykonanie:Wymoczone
filety śledziowe pokroić, ułożyć na półmisku.
Cebulę posiekać.
Ogórek ijaja pokroić w plasterki.
Majonez połączyć z
natką.Na filety ułożyć
cebulę,
ogórek,
jajka i
groszek. Polać
majonezem.Uwagi:
natka pietruszki posiekanaAutor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z JajPotrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: