Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
melon 0.5 sztuk
arbuz 0.25 sztuk
wiśnia 1 szklanek
winogrono jasne 0.5 sztuk
winogrono ciemne 0.5 sztuk
mięta świeża według uznania
sok winogronowy 0.5 szklanekWykonanie:Z miąższu
arbuza i
melona wydrążyć specjalną łyżeczką kulki (jeżeli jej nie mamy, miąższ należy pokroić w kostkę).
Wiśnie umyć, osuszyć i usunąć pestki.
Winogrona umyć i osuszyć. Wymieszać rozdrobnione
owoce, polać
sokiem, udekorować listkami
mięty lub
melisy. Wstawić do lodówki.
Sałatkę podawać schłodzoną.Uwagi:
kięscie winogronCiasta i DeserySałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: