ßßß Cookit - przepis na Sos remoulade

Sos remoulade

Wykonanie

« Powrót  
Sos remoulade
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 2
(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 5
Składnik
Logo Ilość Czego
majonez 250 gramów
jajko na twardo 3 gramów
musztarda 1 łyżek stołowych
szalotka 1 sztuk
Wykonanie:
Cebulkę obrać, drobno posiekać. Jajka obrać, pokroić w drobną kostkę.Gotowy majonez wymieszać z musztardą, a następnie z cebulką i jajkami. Podawać do zimnych mięs, potraw z drobiu, warzyw o mniej wyraźnym smaku.
Potrawy z Jaj
Sosy i pasty
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/159/Sos-remoulade