ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegofiletz kurczaka 300 gramówsalami 5 plastryser 50 gramówsól według uznaniapieprz według uznaniaprzyprawa do kurczaka według uznaniaolej 3 łyżek stołowychWykonanie:Filet z kurczaka myjemy pod bieżąca wodą, przyprawiamy przyprawą do drobiu . Smażymy na złoty kolor na rozgrzanym oleju. Gdy już dobry wyciągamy z patelni i kładziemy na wierzch salami i set może być np pleśniowy wkładamy na chwilkę do piekarnika , wyciągnąć gdy ser się cały rozpuści.Można po wierzchu posypać koperkiem. Podawać z ziemniakami, frytkami i surówkami.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: