Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
śmietana 1 szklanek
mąka 1 łyżek stołowych
sok z cytryny według uznania
żółtka 2 sztuk
masło 1 łyżek stołowych
sól według uznania
cukier według uznaniaWykonanie:
Make przesiać, wymieszać ze
śmietana. Ubijać trzepaczką podgrzewać do wrzenia. Następnie odstawić, ubijając połączyć z
żółtkami i
masłem. Przyprawić do smaku
solą,
sokiem z cytryny i
cukrem. podawać do
mięs pieczonych.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Sosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: