ßßß Cookit - przepis na Brzoskwiniowa tarta z budyniem

Brzoskwiniowa tarta z budyniem

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 12
(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
blat biszkoptowy do tarty 1 sztuk
galaretka brzoskwiniowa 1 sztuk
brzoskwinie 500 gramów
Budyń malinowy 1 sztuk
Wykonanie:
Ugotować budyń w/g przepisu na opakowaniu. Schłodzony wylać na biszkoptowy blat do tarty, ostudzić. Oczyszczone, obrane ze skórki brzoskwinie, wypestkować i pokroić w kosteczkę. Rozpuścić galaretkę w połowie podanej ilości wody. Tężejącą wylać na tartę oraz obłożyć pokrojonymi owocami i schłodzić.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Ciasta i Desery
Kuchnia Polska
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/10896/Brzoskwiniowa-tarta-z-budyniem