Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
przyprawa jarzynowa 2 łyżek stołowych
ziemniaki 2 sztuk
ogórki kiszone 2 sztuk
ryż ugotowany 1 szklanek
śmietana 2 łyżek stołowych
koperek posiekany 1 łyżek stołowychWykonanie:Oczyszczone
ziemniaki pokroić w kostkę i podsmażyć na
maśle, ok. 5 minut. dodać 1 litr gorącej
wody oraz przyprawę jarzynową.
Ogórki pokroić w paseczki, dodać do zupy i gotować 15 minut. Zupę połączyć ze
śmietaną i
ryżem, posypać
koperkiem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: