Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
makaron rurki 400 gramów
cykoria 4 sztuk
boczek wędzony 200 gramów
olej 2 łyżek stołowych
natka pietruszki 2 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Ugotować
makaron w/g przepisu na opakowaniu. Oczyszczona
cykorie pokroić w szerokie paski.
Boczek tez pokroić w paski i podsmażyć na
oleju, dodać
cykorię i chwile poddusić. Wymieszać z odcedzonym
makaronem, doprawić do smaku
solą oraz
pieprzem i posypać posiekana
natka pietruszki.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
MakaronemPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: