ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegocukinia młoda 2 sztukbakłażany 2 sztukpapryka żółta 2 sztukpomidory bez skórki 4 sztukcebula 1 sztukczosnek 3 ząbkizioła prowansalskie według uznaniaoliwa według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Umyte bakłażany pokroić w plastry, posolić i odstawić na 30 minut. Kiedy puszczą sok, osuszyć je ściereczką, a następnie dusić na oliwie. Na drugiej patelni podsmażyć po kolei pozostałe oczyszczone i pokrojone jarzyny - każdą oddzielnie i krótko. Powinny być chrupiące. Wszystkie składniki wymieszać i na koniec dodać zioła.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia FrancuskaSałatkiKomentarze:Autor: monpol6Data: 2009-04-26pyszne zrobięDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: