Wykonanie
« Powrót  
Banany w cieście
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
banany 4 sztukciasto naleśnikowe 300 mililitrów
cytryna 1 sztuk
cukier puder według uznaniatłuszcz według uznaniaWykonanie:
banany obrać, pokroić na kawałki długości 3 cm, skropić
sokiem z cytryny i osuszyć. Zanurzać w cieście i smażyć na rozgrzanym tłuszczu z każdej strony ok. 2 minuty. Osączyć na papierowym ręczniku kuchennym, posypać
cukrem pudrem i podawać gorące.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia FrancuskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: