Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
papryka różnokolorowa 3 sztuk
cebula 3 sztuk
kabaczek mały 1 sztuk
kalarepa 1 sztuk
brokuł średni 30 dekagramów
oliwa 3 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznania
zioła według uznaniaWykonanie:
Paprykę oczyść, potnij na duże kawałki.
brokuły podziel na małe różyczki.
Kalarepę i
kabaczka pokrój na kawałki, a
cebule w plastry. Przygotowane warzywa naprzemiennie ponadziewaj na patyczki do szaszłyków.
Oliwę wymieszaj z
solą,
pieprzem i
ziołami. Sosem posmaruj szaszłyki. Odstaw na 30min, a następnie piecz ok 20min. na grillu.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z GrillaKomentarze:Autor: FloressData: 2009-01-03dobreDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: