Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegotahina 200 mililitrów
czosnek 2 ząbki
sok z cytryny 2 łyżek stołowych
woda przegotowana 4 łyżek stołowychWykonanie:Tahina - pasta sezamowa używana do sałatek, surówek i
wywarów.Wymieszana z roztartym
czosnkiem,
sokiem z cytryny i
wodą tworzy sos do surowych i gotowanych jarzyn.Uwagi:Jest to potrawa arabska.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Sosy i pastyKomentarze:Autor: mrData: 2010-05-01zapomnial ktos o posiekanej
pietruszce, takze dodajemy, tak robią to tam ;) smacznegoDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: