ßßß Cookit - przepis na Pieczona papryka z bryndzą

Pieczona papryka z bryndzą

nazwa

Składniki

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
papryka 2 sztuk
bryndza 1 sztuk
zioła według uznania
Wykonanie:
Z umytej papryki usunąć gniazda nasienne i upiec ją w piekarniku, ostudzić i zdjąć z niej skórkę. Pokroić na grube paski i ułożyć na talerzu. Posypać pokruszona bryndzą i ziołami albo kiełkami słonecznika. Podawać z pełnoziarnistym chlebem.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Potrawy z serem
Sałatki
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/10707/Pieczona-papryka-z-bryndza