Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
papryka 2 sztuk
bryndza 1 sztuk
zioła według uznaniaWykonanie:Z umytej
papryki usunąć gniazda nasienne i upiec ją w piekarniku, ostudzić i zdjąć z niej skórkę. Pokroić na grube paski i ułożyć na talerzu. Posypać pokruszona
bryndzą i
ziołami albo
kiełkami słonecznika. Podawać z
pełnoziarnistym chlebem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: