ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegopomidory 4 sztukjajka 4 sztukmajonez 4 łyżek stołowychszczypiorek według uznaniarzodkiewki według uznaniakiełbasa 8 plastryogórek kiszony 4 plastryWykonanie:Umyć 4 średniej wielkości pomidory, z ciąć czapeczki, wydrążyć miąższ i do każdego włożyć po łyżce majonezu. Ugotowane na twardo jajka obrać i każde z cieńszej strony naciąć trzykrotnie. W jedno nacięcie włożyć po 2 plasterki kiełbasy, w drugie plasterki rzodkiewki i wąsy szczypiorku, a w trzecie plastry ogórka kiszonego. Jajka umieścić w pomidorowych gniazdkach. Brzegi udekorować majonezem. Pomidory ustawić na półmisku.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z JajPotrawy z MięsaWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: