ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegocielęcina bez kości 500 gramówoliwa 1 łyżek stołowychpomidory 5 sztukwłoszczyzna 1 sztukkoperek według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Podzielić mięso na małe bitki, zbić i zrumienić na rozgrzanej na patelni oliwie. Wlać pół szklanki gorącej wody i gotować do miękkości pod przykryciem. Oczyszczona włoszczyznę pokroić i dodać do mięsa. Wrzucić sparzone, obrane ze skórki pomidory. Doprawić do smaku sola oraz pieprzem. Gotować do miękkości warzyw.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: