Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
brzoskwinie 1 kilogramów
cukier 1,5 kilogramów
sok z cytryny 1 sztukWykonanie:Umyte
brzoskwinie sparzyć gorącą
wodą, przelać zimna i obrać ze skórki oraz usunąć pestki. 3
brzoskwinie odłożyć, a resztę zmielić i utrzeć z
cukrem na gładką masę (nie używać miksera). Dodać sok wyciśnięty z
cytryny i wymieszać. Wkładać mus do małych słoików wraz z połówkami lub ćwiartkami odłożonych
owoców. Nie pasteryzować.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia Polska
Przetwory weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: