Coraz więcej warzy pojawia się na bazarkach i aż kusi, aby przygotowywać lekkie i kolorowe dania :) czasu na gotowanie nie ma dużo, bo synek po żłobku ciągnie na dwór więc szybki i proste dania będą pewnie gościły u mnie w tym czasie letnim :)Składniki:- 450 g łososia filet bez skóry- pęczek szparagów zielonych- papryka czerwona- cukinia- pieprzcytrynowy- cytryna- pieprz w ziarnach, kolendra w ziarnachŁososia umyć i osuszyć. Pokroić na trzy równe części.Papier do pieczenia przygotować na wielkość blaszki z piekarnika (3 kawałki)Paprykę pokroić w grubsze słupki, cukinię w plastry, szparagi - oderwać zdrewniałą część. Pieprz i kolendrę wsypać do moździerza i rozdrobnić.Na środku każdego kawałka papieru położyć plastry cukinii, słupki papryki i szparagi. Na warzywa położyć łososia. Łososia posypać z obu stron pieprzemcytrynowym oraz pieprzem z kolendrą. Papierki zawiązać jak cukierki. Wstawić do nagrzanego piekarnika do 180 stopni i piec około 25 minut.SMACZNEGO!!!