Wykonanie
            Przepis mam od koleżanki. Chętnie go wykorzystałam, bo 
szpinak to dla mnie jeszcze nowinka :)Składniki100 g ulubionego 
makaronu100 g 
szpinaku w liściach (u mnie mrożony)3-4 plastry 
boczku4 ząbki 
czosnku2 łyżki 
masłaser do posypania
sól, 
pieprzSposób przygotowania
Szpinak rozmrozić na patelni z dodatkiem 
wody. Przełożyć do miseczki. 
Boczek pokroić w paseczki, podsmażyć na rozgrzanej patelni. Dodać 
szpinak, przeciśnięty przez praskę 
czosnek, 
masło i podsmażyć mieszając przez 5 minut. Doprawić do smaku świeżo zmielonym 
pieprzem i 
solą. 
Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie. Odcedzić i wymieszać na patelni z dodatkami. Podawać posypane 
serem. Smacznego :)Darmowy Hosting CBA.PL