Długo, oj długo ten przepis czekał na publikacje - cóż, zdjęcia się czasem zamotają tam, gdzie nie trzeba :) W każdym razie mięsko smakuje super - jest bardzo czosnkowe, aromatyczne, pyszne jako dodatek do ryżu jak i pieczonych ziemniaków.Składniki:2 piersi z kurczakakilka ząbków czosnkuprzyprawachillisól, pieprzSposób wykonania:1. Piersi z kurczaka naciąć z jednej strony, lekko oprószyć solą i pieprzem.2. Czosnek obrać, pokroić w plasterki, czosnek powkładać w nacięte kieszonki w mięsie.3. Mięso włożyć do rękawa do pieczenia razem z kilkoma całymi ząbkami czosnku na kilka godzin. Po tym czasie mięso upiec w 200 st. C przez ok 40 minut.4. Podawać wedle uznania - u nas z risotto i surówką z czerwonej kapusty.5. Na zimno świetnie zastąpi wędlinkę na kanapce.Smacznego!!!