Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor Przepis nadesłany na konkurs 'Szybko i smacznie'
Zdjęcie nadesłane na konkurs 'Szybko i smacznie'Czas przygotowania: powyżej 60 minutPoziom trudności: łatweIlość osób: dla 2 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (0 głosów)1
bananszklanka
borówek amerykańskich (ok. 150g)
Lody bananowe z
borówkami - sposób przygotowania:
Banana pokrój w plasterki. Włóż do pojemniczka (najlepiej pojedynczą warstwą, by się nie skleiły) i wstaw na noc do zamrażarki. Możesz zawsze
mieć w zapasie mrożone
banany, na wypadek gdyby naszła Cię ochota na szybkie i zdrowe
lody. Następnego dnia zmiksuj mrożone
banany z
borówkami - część odłóż do dekoracji. W razie potrzeby dosłódź
miodem lub
cukrem. Voilla! Gotowe!Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu