ßßß Cookit - przepis na Rożki czekoladowe

Rożki czekoladowe

nazwa

Wykonanie

Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!
Autor Magazyn Kuchnia
Fot. Paweł Kiszkiel / AG
Poziom trudności: łatwe
Region: inne
Średnia ocena potrawy
Oceń przepis (0 głosów)
Rożki czekoladowe - składniki:
czekoladowe lody
biało-różowe pianki marshmallows
baton Snickers
migdały
Rożki czekoladowe - sposób przygotowania: Rozgniecione widelcem czekoladowe lody mieszamy z biało-różowymi piankami marshmallows, pokrojonym batonem Snickers i uprażonymi na suchej patelni migdałami. Lody wkładamy na pół godziny do zamrażarki. Podajemy w waflowych rożkach.
Pączki serowe z polewą czekoladową
Tatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]
Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]
Kruche ciasteczka z włoskimi orzechami
Dodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.
Zobacz też:
Domowe soki
Oprawa stołu
Źródło:http://ugotuj.to/ugotuj/174940103/rozki czekoladowe/p