Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor Magazyn Kuchnia
Fot. Paweł Kiszkiel / AGPoziom trudności: łatweRegion: inne
Średnia ocena potrawyOceń przepis (0 głosów)Rożki
czekoladowe - składniki:
czekoladowe lodybiało-różowe pianki marshmallowsbaton Snickers
migdałyRożki
czekoladowe - sposób przygotowania: Rozgniecione widelcem
czekoladowe lody mieszamy z biało-różowymi piankami marshmallows, pokrojonym batonem Snickers i uprażonymi na suchej patelni
migdałami.
Lody wkładamy na pół godziny do zamrażarki. Podajemy w
waflowych rożkach.Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu