Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor marcinmar20
Czas przygotowania: do 60 minutPoziom trudności: łatweRegion: kuchnia polskaIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (16 głosów)4
filety z kurczaka1 zupa cebulowa Knorr1 gęsta
śmietanażółty serKurczak w zupie cebulowej - sposób przygotowania: Do płaskiego żaroodpornego naczynia włożyć
filety z kurczaka, zalać wszystko gęstą
śmietaną, posypać wszystko zupą
cebulową Knorr na koniec ułożyć na wierzchu plasterki
żółtego sera. Całość włożyć do piekarnika i piec ok 1h w temperaturze 200 stopni.Po ok 1h wyjąć z piekarnika, można podawać z
ryżem i
sałatką grecką. Smakuje wyśmienicie :-) Smacznego !!!Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu