Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor Margo&BedovCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (1 głos)
ryżczosnekrodzynkikukurydza słodka
majonezsólpieprzmajonezSałatka po żydowsku z
rodzynkami i
czosnkiem - sposób przygotowania: 1 torebkę
ryżu białego gotujemy do miękkości, po ostygnięciu dodajemy całą puszkę
kukurydzy, wciskamy 2-3 duże ząbki
czosnku, około pól paczki
rodzynek, które wcześniej sparzamy, około 2 łyżek
majonezu.
Sól i
pieprz do smaku. Dla smakoszy
czosnkowych potraw - można dodać więcej ząbków - jak kto lubi.
Sałatka uboga w składniki, ale ma charakterystyczny smak i jest pyszna! Smacznego.Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu