Wykonanie
Kolejna laleczka tym razem przełożona podzielonym kremem budyniowym z dwoma rodzajami
galaretek.
Jak zrobić torcik klikPrzepis na masę :1 litr
mleka2 budynie
śmietankowe2
galaretki smak obojętny ( u mnie podzieliłam robienie masy na pół i dodałam do każdej inna
galaretkę czarna porzeczka i agrestowa :)1 kostka
masłaOpis wykonania :1. Z budyniu i
mleka gotujemy
budyń, do gorącego dodajemy suche
galaretki i mieszamy do całkowitego rozpuszczenia.2.
Masło ucieramy na puszysta masę dodajemy partiami wystudzony
budyń, przekładamy ciasto :).
Justyna L.Zwariowana żona i mama, kochająca swoje pasje. Mająca 1000 pomysłów na minutę. Lubię podróżować i odkrywać nowe smaki, w kuchni nigdy się nie nudzę i dobrze się bawię eksperymentując. Od niedawna fanatyczka fotografii kulinarnej i nie tylko.Podobne Przepisy